social surfning med hjälp av flock

Om du är ett socialt nätverk knarkare och njuta av webbsurfning av Firefox sedan Flock webbläsare kan vara rätt för dig.

Jag vet, jag vet, jag är inte en förkämpe för sociala nätverk, men denna webbläsare är ganska intressant. Flock är baserad på Mozillas Firefox som jag är säker på att de flesta av er känner. Flock användargränssnitt är mycket intuitivt och bör vara en kick för alla Firefox-användare. Flikar, Skins, och naturligtvis massor av tillägg.

Jag är inte säker på varför men jag var typ av förvånad över att se Yahoo som standard i sökfältet. Du kan enkelt ändra det givetvis i Alternativ.

Du kan ställa in dig på sidan men du vill, men det unika med Flock är min värld där du i princip lägga till Widgets som du skulle till iGoogle eller Netvibes.

Dra upp fliken Personer och din redo att sätta igång med de stora sociala nätverk just off the bat.

Du kan ställa in Flock för att passa vad behöver du kanske från en bloggare till media fan …

Och den nya Junkie. Wow, jag tillbringade över två timmar att skriva detta inlägg bara för att jag kände behovet av att fortsätta spela! Jag vet inte om detta är den webbläsare du vill använda på jobbet … sedan å andra sidan …

Hämta Flock

År 2004, danska Chess Grandmaster Peter Nielsen spelade största nätverksschackspelet någonsin mot ChessBrain, ett nätverk av 2.070 datorer i 56 länder, matchen slutade oavgjort.