spara och återställa microsoft inställningar kontors

Hur många gånger har du migrerat till en ny dator och förlorat alla de små inställningar i Word eller Excel att du äntligen hade tweaked perfekt?

Den goda nyheten är att du enkelt kan spara och återställa Microsoft Office-inställningar och även överföra dem till en annan dator.

För att öppna guiden, gå till Start \ Program \ Microsoft Office \ Microsoft Office-verktyg \ Microsoft Office 2003 på Guiden Spara inställningar.

Kontrollera Spara inställningarna från den här datorn och klicka på Nästa.

I det här fönstret bestämma var du vill spara inställningarna genom att skriva i den direkta vägen eller bläddra till platsen. Windows kommer att spara alla dina inställningar till en enda fil. Kom ihåg var du sparar filen när du vill återställa dina inställningar. Klicka på Slutför.

Medan Windows samlar alla dina Office-inställningar förloppsindikatorn kommer att dyka upp.

När säkerhetskopieringen är klar får du efter kontroll skärm. Om allt ser rätt på Avsluta.

Om du flyttar till en ny maskin, skulle det vara en god idé att spara filen på en flash-enhet, eller någonstans lättillgängligt från den nya datorn.

För att återställa de inställningar du kommer att gå till den nya datorn (som redan borde ha Office installerat), öppna samma guiden och välj “Återställ tidigare sparade inställningar till den här maskinen”. Det är därför det är en bra idé att skriva ner där du sparade inställningarna om i ett nätverk.

Det är skönheten i denna webbplats. Det påminner mig också om tweaks jag brukade känna, men glömde. Tack HTG!

Finns det ett sätt att göra detta i den nya Office 2007.

Kan någon berätta för mig vägen för själva körbara? Jag kanske bort genvägen men det är inte i min Office-verktyg mapp och dess svårt att hitta det i programmappar

Scott

[Redigera] Jag har inte använt guiden 2007, men jag läste att det togs bort? Här är några alternativ om så är fallet

Windows User State Migration Tool, http:? //www.microsoft.com/downloads/details.aspx FamilyID = 799ab28c-691b-4b36-b7ad-6c604be4c595 & DisplayLang = sv

Du kan också använda Vista Filöverföring, men jag tror inte att det är en verklig backup.

AMDZen

Genvägen är inte en normal genväg, så att du kan inte bara köra den körbara versionen. Det bästa är att reparera kontoret installera och se till att sätta genvägen tillbaka.

Jag gjorde en kopia av min genväg … inte säker på om det kommer att fungera för dig, http:. //www.howtogeek.com/geekers/Microsoft Office 2003 Spara inställningar Wizard.zip

Vad betyder spara, speciellt för Outlook – betyder spara e-postkonton och deras inställningar (svar till, ta bort från servern, etc.) och hur Outlook post filter regler?

Fungerar det för Office 2007?

megumi

Så vitt jag vet finns det ingen Office 2007 på Guiden Spara inställningar. Om din kör 2007 på Vista kan du använda

Vista Easy guiden Överför eller User State Migration Tool 3.0

Jag letar efter ett arbete runt om 2007 är installerat på XP. Kanske en av våra läsare har ett förslag?

Finns det något sätt att få tillbaka utseendet office 2003 och känner? allt har ändrats runt 2007.

jebus

Det finns ett sätt att göra detta via tredjeparts programvara. Jag såg bara några denna vecka på Digg tror jag.

Jag har inte hittat ett sätt att göra det inom Office inhemska inställningar.

Jag kan tänka mig med lite mer tid det blir några open source tweaking programvara …

bra sida

Jag försökte bara att använda metoden ovan för att spara mina inställningar för MSWord 2003, men det fungerade inte. Jag anpassat verktygsfält, sedan sprang guiden men guiden kräver att du stänger MS Word. Så snart du stänga av den, är anpassning förlorad. När jag åter öppna ord, är anpassning borta och verktygsfälten har återvänt till sina standardinställningar. När jag försöker återställa från guiden, händer samma sak: anpassning borta, återvände standardinställningar.

Förr i tiden, när jag anpassade MSWord, kom ihåg det anpassning automatiskt, så nästa gång jag öppnade programmet, min anpassade verktygsfält fortfarande fanns, men nu är det inte kommer att minnas. Varje gång jag öppnar ord, har det återvänt till sina standardinställningar.

Några råd eller fixar?

Tack.

Marc

“Microsoft Office 2003 guiden Spara inställningar” är tänkt att användas för att överföra dina inställningar om du skulle byta datorer eller byta ut hårddisken.

När det gäller problemet som upplever, kan det finnas flera faktorer inblandade. Du kanske vill prova en reparation installera. Pop i skivan Office 2003 och välj Reparera installation som ett alternativ.

Har någon någonsin haft problem med den här funktionen innan? Jag har använt den för att säkerhetskopiera mina autokorrigering inställningar och makron för det gångna året och har varit mycket nöjda med det, eftersom mitt arbete är beroende av att ha dessa autokorrigering inställningar på mina fingertoppar. Men jag försökte bara göra en återställning med min backup av min sparade inställningar (OPS-fil) och jag får följande felmeddelande: “The OPS-filen kan inte läsas av guiden. För mer information, se proflwiz.hlp filen. “Jag kollade den här filen och kan inte räkna ut varför det inte fungerar, och börjar bli ganska desperat på denna punkt eftersom mitt arbete verkligen beror på dessa inställningar som jag trodde jag hade gjort ett bra jobb att säkerhetskopiera! Jag försökte även en tidigare version av filen och fortfarande samma problem.

Några idéer, eller har någon stött på detta innan ??

Tack så mycket i förväg, -lindsey

Jag har av misstag bort min Microsoft Windows Word och Excel, jag har microsoft xp hur återställer jag

Ja, Lindsey Jag fick samma budskap och jag vandrade hur man rättar till det. Jag använde Microsoft Office 2003 och är nu med hjälp av Microsoft Office XP så det kan vara problemet, använder du samma version av Office?

Jag har problem med min MS Office 2003. Jag hade MS 2003 professionell under det senaste året och hade prbelms så jag trodde jag kunde bara installera Student / lärare version av MS Office 2003 på min dator. Jag gjorde allt som jag skulle göra och det har installerat. problemet är att jag inte inser att jag förmodligen skulle ha tagit bort den andra versionen innan du installerar studentversion. Så jag gick tillbaka och tog bort Professional-versionen. Nu ingen av mina genvägar fungerar. Start-knappen Genvägar fungerar inte vissna. Jag måste gå in i mitt program filer och Open Office och välj sedan ett av de program som ska köras.

Jag har försökt att reparera 2003 studentexpeditionen och kontrolleras aktivera genvägar, men det fungerar inte. Jag har försökt att skicka genvägar till skrivbordet och det fungerar inte. Jag är på en förlust här. Finns det någon som vet hur man får mina genvägar till worka igen ???

Ledsen för alla stavfel. Jag borde ha bevis läsa innan jag skickade det …

Bärnsten

Har du försökt börjat färska? Betydelse … Gör en fullständig avinstallation av 2003 studentexpeditionen. Se till att det inte finns några kvardröjande efter filer från installations också … genom att gå till C: \ program och se till att det inte finns några Office-filer eller mappar. Gör sedan en sökning på din enhet C: \ typ i Office och söka … gör att det inte finns någon lurar Office-filer som helst …, nu installera Student Edition …; 2003 Pro Student Edition är en nedgradering så jag tror att du har typ av. en röra händer med filerna på hårddisken. I själva verket kanske du vill göra en skiva defrag innan du installerar Student Edition …

Jag har just uppgraderat från Offiece 2000 till Office 2003 och (dumt av mig) inte lagra någon av mina e-filer i den personliga mappen. (Jag vet att jag borde ha exporterat det att a.pst fil). Finns det något sätt att återställa eller kopiera informationen från den tidigare versionen (jag inte ta bort någon av de “resotre” filer när maskinen sa att det låg lagra det i en 270 MB hårddiskutrymme – Jag donot vet var).

Kan du hjälpa till resuurecting dessa filer. I sökandet efter en * PST-fil, kom ut och sade att det fanns ingen fil med det namnet var som helst i min C-enheten.

Innan du kör en sökning efter * PST-filer, se till att du kan se dolda filer, Öppna Den här datorn> Verktyg> Mappalternativ> Visa, sätta en bock bredvid Visa dolda filer och mappar> OK, klicka på Sök, typ: *. PST i namn rutan, titta i enhet C: och se under “mer avancerade” alternativ du kontrollera “Sök dolda filer och mappar”, klicka nu på SÖK

Kan “guiden Spara inställningar” användas av en administratör för att återställa andra användare Office inställningar? Med andra ord innebär detta bara spara inställningarna för den användare som är inloggad?

Kommer den här guiden arbete för att överföra autocomeplete data från MS Office på en Windows-dator till MS Office på en Mac?

så när jag bort i mitten av en sentance det bort helt allt .. som förra gången jag använde det .. det fungerade bra. men idag jag gjorde en del arbete och jag gjorde en del redigering och jag kunde inte redigera eftersom varje gång jag försökte lägga till ett ord i mitten av en sentance det tog hela nästa ord och bara lagt till ordet ovanpå det .. im så förlorade ..

HJÄLP?

Jag flyttade nyligen till en ny dator (Dell Lenovo). Jag har en legit kopia av Office 2003, men kan inte hitta den ursprungliga skivan (utbildning kopia köpts från Walmart ett år sedan). Jag har all info om min Dell (produktkod, etc). Heter Microsoft, och de sade att de kunde skicka en ersättare kopia till mig ($ 29,00 totalt inklusive frakt). Jag beställde kopian, och de accepterade. Finns det ett sätt att få en kopia av min gamla dator? Jag är säker på att när MS sänder skivan hittar jag min gamla exemplar. Det måste finnas något sätt att hämta ut min gamla dator … ..can någon hjälpa?

Min Vista OS har skadats för tredje eller fjärde gången på mindre än ett år, och jag är verkligen trött på att manuellt behöva skriva in mitt Office 2007 alternativ,. Kan någon berätta för mig vad katalog alternativen lagras i så jag kan hämta inställningar via linux?

Jag har skapat en OSP-fil från Office 07 – men jag vill hitta ett sätt för Office automatiskt återställa inställningarna därifrån när det är installerat, kanske genom att skapa en MSP-fil från den och sätta den i mappen uppdateringar.

Några idéer hur?

Ok jag faktiskt använde 2003 guiden (uppgraderas till 07 så det var fortfarande kvar).

Från mappen Office11 finns en INI-fil som berättar guiden 2003 vad backup. Du kan ändra INI-fil för att säkerhetskopiera Office 2007 inställningar istället – eller så kan du bara exportera HKLM \ Software \ Mircosoft \ Office \ 12 område och försök att – jag kommer att experimentera med dessa idéer nu.

@ Ryan

Hej

Jag experimenterade med hjälp av 2003 Spara inställningar Wizzard på Office 2007 installerat på XP Home.

Jag har installerat Office 2007.

Jag använde sedan Office 2003 CD till anpassad installation 2003 Spara inställningar Wizzard.

Jag kunde köra 2003 Spara inställningar Wizzard och spara inställningarna från Office 2007.

— Dessa behov ytterligare tester och jag är ledsen att säga jag inte att testa ytterligare på grund av vissa andra projekt jag arbetar med.

En sak som jag har noterat var att med 2003 Spara inställningar Wizzard installeras med Office 2007 Jag additionallly erbjuds Office 2003-uppdatering [alla av dem] förutom Office-uppdateringar 2007 … ..Jag valde att manuellt acceptera bara Office 2007 uppdaterar och det verkade att jobba.

Som sagt, det skulle vara bra om somone kunde testa denna metod vidare … tyvärr har jag inte tid och var tvungen att avinstallera Office 2007 och installera Office 2003 på grund av arbetsbegränsningar.

Det skulle vara bra att höra från någon testa detta ytterligare.

Gå bra

Chalawah

Ja – Jag har fått en trave av Office 03 uppdateringar knuffas ned från vår WSUS-servern som är en smula irriterande.

Jag ska vara avinstallera och installera Office några gånger att se till att min skräddarsydd MSP-fil gäller alla de rätta inställningar utan att lämna något.

Jag utvinns också alla MSP-filerna från SP1.exe fil för O-2007 – som orsakar BSODs för min profil när jag startar (endast vid anslutning till vårt nätverk). Alla andra profiler logga bra i nätverket – och mina loggar in när du är offline. Så jag försöker hitta lause av att eftersom det har hänt på 2 datorer nu.

Hej alla

varför inte testa Office 03-07 på en virtuell maskin,? Jag installerade 07 med framgång på VM! Testning puropose. använder Office 03 på huvud PC! bara kopiera hårddisken i VM och göra en annan dator (om testet misslyckas). Våra servrar fungerar i stort sett (7 virtuell på 2 fysiska maskiner).

Jag lämnar bara detta meddelande, eftersom jag behövde veta varför i min Office 2007 finns det ingen återställa mina inställningar wizzard / prog. Jag ville testa mutiple pop-konton på ett Outlook-konto (som fungerar bra i 2003).

Testet gäller meddelanden när du skickar bara ett e-post, säger den i statusfältet: “en av tre meddelanden som skickas” och sedan “2 av 3” och sedan “3 av 3”, medan det bara kontrollera en av tre konton! då två av tre och tre av 3 konton (inte postmeddelanden). Min chef var bekymrad över säkerheten att när han skickar ett meddelande Office 2007 sänder tre !!!

Jag ska vara glad att höra andra med samma problem.

Skål, R.

Jag tror att detta är vad ni är ute efter.

2007 Inställningar Guiden för Office Backup för XP och Vista av datornätverk konsulter, LLC.

Gratis och enkelt: Välj spara plats klickar Säkerhetskopiera eller återställ. Klar,. Sparar makron, Stationär, mallar, AddIns, signaturer, ordböcker och mer.

http://www.cncllc.com/o2007sbuw.asp

Bästa hälsningar, -Parker

Hur återställer jag Windows ord inställningar? På något sätt marginalerna har ändrats perminently och jag kan inte få dem tillbaka till den vanliga 8,5 x 11 format;. Tack

Parker- stor man. Detta är vad vi behöver. Det klaffar mig ibland varför MS bort några av de mest användbara aspekterna av deras softwarem som stöd så många av oss, när “uppgradering”,. Skål igen

Si

Jag var tvungen att ändra mitt moderkort och därmed hade att göra en ren installation. Jag har en säkerhetskopia av den gamla anläggningen som jag kan acess men Ghost. Finns det en mapp för kontoret 2007 inställning som jag kan bara gå och kopiera inställningarna?

Ok, här är ett. Använda Word 2003. Ändrad standardfilen plats för min clipart … så att det gick till en viss mapp i stället för den sista mappen jag åtkomst. Finns det något sätt att återställa den att peka på den sista mappen jag tillgång till? Det verkar mitt alternativ är begränsade … jag kan ta bort eller återställas till de ursprungliga inställningarna.

Jag råkar delected Microsoft Office 2007 från min laptop. Am Vista Ultimate. Kan någon hjälpa. Jag kommer att vara tacksam.

hälsningar; Val

Efter en hel del trial and error, jag räknat ut hur Office 2007 sparar anpassade verktygsfältet Snabbåtkomst i Windows XP. Observera att jag bara talar om inställningar verktygsfältet i Excel, Word och PowerPoint, och inte den interna alternativinställningarna i dessa program. Så de verktygsfält för Excel, Word, PowerPoint 2007 varje sparad i en separat “.QAT” fil (står för verktygsfältet Snabbåtkomst), i följande katalog på Windows XP

C: \ Documents and Settings \ (användarnamn) \ Lokala inställningar \ Application Data \ Microsoft \ Office

Filerna du behöver är: Excel.qat, PowerPoint.qat, Word.qat.

FYI, är mappen Lokala inställningar dold som standard på WinXP,. Säkerhetskopiera dina inställningar för verktygsfältet, bara spara en kopia av dessa filer. Jag testade Excel.qat genom att kopiera den från en dator till en annan (samma katalog), och jag fick min egen verktygsfält.

På Vista Jag är inte säker på om dessa filer lagras, men du kan bara söka for.QAT filer på C-enheten. Se till att du “dolda” filer i din sökning.

hi sum1

Du är den enda person som definitivt har besvarat en enkel fråga som jag hade

Varifrån kommer Microsoft lagra Snabbåtkomst Verktygsfält?

Tack för att specifikt listar den exakta sökvägen. Det är synd att svaret inte kommer upp på toppen av sökningen för det här ämnet.

Än en gång, tack miljon !!!

Du gjorde min dag! Emissionen fick lösas.

Jag försökte konvertera filer och jag acciedntally ändrade Microsoft Office 2003 till 2007 års version, men jag har aldrig köpt den versionen så det var completley värdelös. Så jag avinstallerade 2007 års version, men nu canot jag åt Microsoft Office. Jag behöver för att få 2003 Microsoft Office-version tillbaka !!! Vad gör jag? SNÄLLA HJÄLP

hur man återställa filen jag spara i en Microsoft Word om datorn startas om, och alla filer är borta?

Jag har nyligen installerat Microsoft Office 2007. När jag spara filerna som 2007-dokument datorn inte känner igen dem, men det kan fortfarande öppna filerna som 2007-dokument. vad kan jag göra för att rätta till detta problem?

Vänligen någon maila mig med en lösning på previolsy nämnda kommentar

Jag tog bort nyligen alla saker i min papperskorg. På något sätt tog, Lookout 2007 e-post med det. Jag behöver verkligen att återhämta Office 2007, Lookout eftersom det har många viktiga e-postadress i det och e-post.

Några förslag hur man får det tillbaka och arbeta igen.

Tack, Ken

Hej alla

Jag har installerat Office 2007 och vill använda inställningarna av 2003.

Jag gjorde det genom att kopiera “PROFLWIZ.EXE” från 2003 och köra det på 2007 maskinen. Jag påpekade det till inställningsfilen (OPS) och alla mina e-postkonton och Outlook regler där!

חברה יש לי בעיה ב EXCEL שלי אני לוחץ אחד עובר ל 00.1 אני צריך en שיופיע אחד; בעיה שניה שאם אני ארצה לעבור ממרובע למרובע במקלדת לא מצליח מקודם עבד לי עכשיו רק באמצעות עכבר; מישהו מבין בזה?

Finns det ett sätt att spara inställningarna i Office 2010. Jag kan inte hitta en “guiden Spara inställningar” i 2010, som ni har beskrivit för 2003.

Vad sägs om att flytta från min gamla dator med Office 2003 till min nya laptop med Office 2010? Kan jag fortfarande använda “Spara mina inställningar” wizard i MSO2003 och importera dem till 2010 utan några negativa effekter på min Outlook 2010?

Hur återställer jag Windows ord inställningar? På något sätt marginalerna har ändrats perminently och jag kan inte få dem tillbaka till den vanliga 8,5 x 11 format,. Tack, Vince, Har du någonsin få ett svar på denna fråga? Jag har samma problem och verkligen behöver för att få mina marginaler tillbaka till det normala. Snälla låt mig veta. Tack;. Mary

Min dator är på Fritz, kommer den att starta och stoppa utan förvarning. Om jag försöker stänga av datorn, inom några minuter kommer det att börja blinka både gröna lampor. Jag har inte en papperskopia av min Microsoft Ulitmate 2007, dumma mig för att inte köpa det, men … Finns det något sätt att kopiera / backup mitt program för att överföra till ny dator när jag får det? Också samma för Microsoft Money Plus?

@ Tjb1959, jag har letat efter just en sådan lösning i flera år nu. Jag don, t tror att det är en infödd sätt att göra det,. Försök att använda proflwiz.exe att återställning under 2010 dödade Outlook,. Inte ett tillfredsställande resultat.

mitt system excell.2003 inte skick, hur man rätta till det?

Blå ögonfärg hos människa är inte resultatet av ett blått pigment, men en låg koncentration av melanin i stroma av iris och en effekt som kallas Rayleigh-spridning (samma typ av ljusspridning som gör himlen verkar blå).