star wars tecken reimagined i feodala Japan

Om du någonsin undrat vad Star Wars skulle se ut om alla var dekorerad som krigare från feodala eran Japan, tack vare insatser av konstnären Clinton Felker du inte längre behöver fundera.

Clinton Felker portfölj [via Geeks är sexiga]

Vackert gjort.

Trevlig!!! Jag vill att tecken i SWTOR eftersom det är ett trevligt spel. Jag spelar hela dagen lång !!! Jag vet att det inte är en bra sak, men jag gillar det mycket. Även jag har en blogg där jag lär andra hur man spelar det. Dessutom hade jag chansen att spela spelet innan release som jag var en QA medlem av EA. Så du kan lita på mitt råd, jag bokstavligen arbetat med detta spel. Du kan hitta mer information om http://swtor.nightwin.com !!

Termen granatsplitter, fragmentering kastas ut av en exploderande ammunition eller bomb, kommer till oss i form av Henry granatsplitter, en brittisk officer som uppfann den första antipersonella runt en explosiv ihålig kanonkula fylld med blyhagel-1784.