sten lanserar en vacker rund Smartwatch

Pebble omgången – ett nytt ansikte för Pebble

Vid 7,5 mm tunn och väger bara 28 gram, är Pebble gången den tunnaste och lättaste Smartwatch i världen.

Till mina ögon, meddelade den nya Pebble gången igår är en av de snyggaste smartwatches på marknaden, och till skillnad från billig plast low-end Pebble är detta en av metall. Det är extremt lätt, tunn, kommer i en mängd olika stilar och storlekar, och det är en Smartwatch som verkligen inte ser ut som en Smartwatch. På $ 250, kostar ungefär lika mycket som en trevlig vanlig klocka, men du får nytta av att bära en Smartwatch samtidigt.

Vi har varit imponerad av Pebble sedan den första versionen kom ut, och de fortsätter att tänja på gränserna med nya modeller, funktioner och stilar. Om vi ​​hade att rekommendera en enkel, grundläggande Smartwatch för en vanlig människa just nu, det är definitivt ett fasta val.

Kompromissen att göra denna klocka så liten och tunn är att batteriet räcker endast för 2 dagar i stället för de 10 dagar som du får på plast Pebble, även om de säger att 15 minuters laddning kommer att batteriet räcker i 24 timmar .

Det stora problemet som vi ser det, är med detta pris – spendera $ 99 på plast Pebble Smartwatch får du en mycket funktionell Smartwatch med ett batteri som varar mer än en vecka. När du spenderar $ 250 för en Pebble gången är det inte för mycket av ett hopp att spendera $ 350 på Apple Watch, som är miles framåt och kan köra hela program och helt integrera med din iPhone, för att inte tala Siri och Apple Betala och massor av andra funktioner. Apple Watch får också nästan två dagar batteritid med genomsnittlig användning, vilket placerar den rätt i nivå med Pebble gången. Det är inte ens riktigt rättvist att jämföra Pebble med Apple Watch, eftersom de är egentligen två olika produkter som bara råkar vara fastspänd på handleden.

Nedre raden: om du är en Android-användare, rekommenderar vi någon Pebble Smartwatch. Om du är en iPhone-användare, få Apple Watch … du kanske vill vänta ytterligare några månader för appen ekosystem att lösa sig.

Charlatans: den nya vågen av integritets profitörer

En magisk anonymitet och integritet box som gör alla internetting säker? Inte så fort. Sekretess profitörer, jagar den intet ont anande och oinformerade, är bland årets mest störande säkerhetstrender.

Det finns ett gäng av dessa “integritets routrar” på marknaden nu, eller finansieras genom kicken och andra finansierings webbplatser, och du bör inte köpa en vid denna tidpunkt.

Säkerhet forskare har rivit dessa isär saker bara för att finna att de människor som skapade dem egentligen inte har en aning om säkerhet, integritet, eller hur de flesta av tekniken fungerar. De kastade ihop ett gäng Linux programvara och fastnat på en låda för att sälja till folk. Och då de ljög, lurade, och hotade människor när sanningen kom ut.

Läs artikeln för alla detaljer, och vara mycket försiktiga finansiera något på kicken eller någon annan finansiering webbplats.

Tidigare tankar du kanske har missat