super-avgift gimp image redigeringsfunktioner med g’mic [plattformsoberoende]

Nyligen visade vi dig hur man kan förbättra GIMP s bildredigerings kraft och idag hjälper vi dig super-charge GIMP ännu mer. G’MIC (GREYC Magic Image Converter) kommer att lägga en imponerande samling av filter och effekter till din GIMP installation för bildredigering godhet.

Obs: Vi tillämpade Kontrast schweiziska mask filter på bilden som visas på skärmbilden ovan för att skapa en fin, varm solnedgång effekt.

För att lägga till nya PPA öppna Ubuntu Software Center, gå till menyn Redigera och välj Programvarukällor. Gå till annan programvara Tab i programvaran Källor Fönster och lägga den första av de energiköpsavtal som visas nedan (skisserat i rött). Den andra PPA kommer automatiskt att läggas till ditt system.

När du har de nya energiköpsavtal som upp, gå tillbaka till Ubuntu Software Center och gör en sökning på “G’MIC”. Du hittar två listor tillgängliga och kan välja antingen en att lägga G’MIC till ditt system (båda fungerar lika bra).

Klicka på Mer info för notering som du väljer och rulla ned till där Add-ons listas. Var noga med att välja Add-on listan klicka på Verkställ ändringar när det visas, och klicka sedan på Installera.

Vi har båda visat här för din bekvämlighet …

När du gör dig redo att använda G’MIC att förbättra en bild, gå till Filter Meny och välj G’MIC.

Ett nytt fönster visas där du kan välja från en imponerande samling av filter tillgängliga för dig. Ha så kul!

Command Line Installation

För er som föredrar att använda kommandoraden för installation Använd följande kommandon

sudo add-apt-repository ppa: ferramroberto / gimp, sudo apt-get update, sudo apt-get install GMIC gimp-GMIC

länkar

Obs: G’MIC finns för Linux, Windows och Mac.

G’MIC PPA på Launchpad [via webben Upd8]

G’MIC Hemsida på Source * data för alla tre plattformar som finns här.

Bonus

Anime tapeter visas i skärm ovan kan hittas här

anime sport [DesktopNexus]

den här artikeln måste ha skrivits av författaren AsianAngel …… anledningen jag säger detta är eftersom det innehåller Linux och anime / manga …… Jag hoppas att jag är rätt eftersom jag kommer att säga detta nu öppet

Tack AsianAngel för continueing att visa kärlek till Otaku Linux-användare

kärlek från Javabean

Inkludera några steg på hur man installerar detta på Windows 7. Jag har nedladdningen gmic_1.4.8.2_win32.zip men ingen aning om hur man gå vidare och webbplatsen är till någon hjälp.

lösningen är nog att “un-zip” det i gimp plugins mappen … .. Jag tror att så är fallet gör för alla kalla det en “plugin” och det är i “plugin-register” från gimp (http: //registry.gimp.org/node/13469)……C:Users($USER_NAME).gimp-2.6plug-ins nämns i som länkar

@javabean – Stora Sök på länken och tack så mycket för att ta sig tid att hjälpa ALCvA. ^ _ ^

@ALCvA – Javabean drog upp en stor referenslänk och gräva igenom det finns två platser som du kan lägga till uppackade innehållet i den nedladdade filen till

C: Program FilesGIMP-2.0libgimp2.0plug-ins & C: UsersUSER NAME.gimp-2.6plug-ins.

Om du tittar ner mot botten av listan med tillgängliga filer finns också en exe-fil version som bör arbeta för att installera G’MIC för dig också. ^ _ ^

@javabean – Ja, det gjorde jag skriva artikeln, så bra samtal baserat på innehållet. ^ _ ^ Och samma författare bio rutor som visas på huvudsidan för varje artikel ska vara här på ETC snart. ^ _ ^ Anime fans måste hålla ihop. ~ _ ^

Många många tack. Jag laddade ner exe-filen versionen och det installeras automatiskt. Jag börjar gilla Gimp efter Photoshop och bara igår installerat Gimp färg studio insamling, och det finns naturligtvis flera sådana samlingar.

@ALCvA – Du är mycket välkommen och jag är så glad att höra att du fick den installerad så lätt. ^ _ ^ Kombinera detta och Gimp Paint Studio gör GIMP en vanlig liten kraftpaket (?). ^ _ ^

Som jag hitta mer av dessa samlingar kan du räkna med att jag säkert kommer att presentera dem här också! ^ _ ^

Jag använder Mandriva varje RPM?

Tack för att läsa WebUpd8, AsianAngel! 🙂

@JZA – Nej, det finns inga varvtal tillgängliga, men det finns 32 och 64 zip-filer som innehåller G’MIC filer för Linux-system som kan laddas ner. ^ _ ^

@Andrew – ^ _ ^

Söt, söt, söt! En annan utmärkt produkt för att göra GIMP ännu mer fantastisk. Tack för heads-up, AsianAngel, ditt namn är också en utmärkt beskrivning av ditt värde till läsarna av HTG :-)!

Jag laddade ner gmic_1.4.8.2_win32.zip från Sourceforge länken ovan. Eftersom det är märkt “win32”, väcker det frågan om “Win64” plattformar. Förutom en WinXP-32-systemet, jag har en Win7-64 systemet. Är GMIC tillgänglig för en Win7-64 system? Tack!

@HBN – Det förefaller som om de inte har sammanställt en version för Windows 64-bitarssystem ännu efter att ha gjort några titta runt på båda Sourceforges hemsidor. Jag packade upp 32 bitars paket men den innehåller 4 olika exe-filer, så det kan (eller kanske inte) vara kompatibilitetsproblem om provat på en 64-bitars system.

Det enda förslag som jag kan erbjuda just nu är att kontakta utvecklarna att se om de har planer på att göra en 64-bitars version för Windows eller om 32-bitars skulle vara helt kompatibla.

@Kevalin – Du är mycket välkommen för “heads-up” på detta. ^ _ ^ Och jag kommer säkert att göra mitt bästa för att hålla hitta denna typ av awesomeness att dela med alla här. ^ _ ^

Trevligt intro … nu hur en mer detaljerad inblick i vad det kan göra? Kanske en serie artiklar för det som jag tror att en artikel skulle vara vansinnigt lång.

Det finns också gimp målare och gimp animation paket.

@raith – Tack för att dela! ^ _ ^

Safirer och rubiner är båda formerna av Corrundum, en kristallin form av aluminiumoxid. Endast föroreningar i kristallen bestämma de olika färgerna.