synkronisera din iOS-enhet med en ny dator utan att förlora data

Synkronisera din befintliga iOS-enhet med en ny dator kan vara en svår uppgift, särskilt när du inte vill förlora alla data som redan finns på enheten. Att den nya datorn acceptera din iOS-enhet kan vara svårt, men absolut inte omöjligt. Så låt oss gå vidare och se hur du kan synkronisera din befintliga iPod Touch, iPhone eller iPad med en ny dator, utan att förlora befintligt innehåll på enheten.

Observera, även om du skulle kunna få nästan alla dina data tillbaka på iOS-enheten när du kan synkronisera med den nya datorn, men förmodligen inte allt (uppspelningar, etc.). Vi har inte för avsikt att lämna något bakom, men fel är alltid ett alternativ. Fortsätt med försiktighet vid alla tidpunkter. Och även om du kanske inte har en iPod att ta itu med, kolla in den tidigare delen av denna guide baserad på iPods, har det massor av saker att hänvisa från, och flera gånger länkad i det här inlägget. Fortsätt läsa.

Som nämnts i den tidigare delen av guiden “synkronisering med en ny dator” i huvudsak innebär att iTunes på den nya datorn accepterar enheten som det är. I ett sådant fall när du ansluter din befintliga iOS-enhet med en ny dator skulle iTunes vanligtvis erbjuder dig att “radera och ersätta” allt innehåll på enheten med data i den nya datorns iTunes-bibliotek. Naturligtvis skulle du inte vilja göra det. Vi har täckt detta förut, om du har äldre dator igång (eller en säkerhetskopia av det), kan du överföra iTunes-biblioteket från datorn till den nya, och Apple stöder officiellt gör du det. Men om du försöker att synkronisera din iOS-enhet med en ny dator medan den gamla datorn har gett upp (och om du inte har en säkerhetskopia till hands), det kommer att bli en mycket mer komplex. Förra gången visade vi hur du synkronisera en iPod med en ny dator utan att förlora data, och det var en ganska enkel uppgift. För iOS, saker och ting är lite annorlunda. Det finns mycket mer innehåll som måste backas upp innan du fortsätter.

På tal om backup har Apple infört en ny funktion för säkerhetskopiering, och det kallas iCloud. Du kan ställa in iCloud, så att alla data på enheten ständigt synkroniseras till molnet. När du vill synkronisera med en ny dator, kan du förse den med iCloud-ID och lösenord, och alla data laddas ned till datorn. Det är så enkelt, men så länge som enheten har iOS 5.

Om du har läst inlägget på synkroniserar din iPod utan att förlora data, kan du komma ihåg att vi använde två metoder. Vi kommer att använda både här. Den första, överföring av Apple-auktoriserade data från iOS-enheten till den nya datorn. För det andra, utvinna icke-Apple data från enheten och (radera och) synkronisera den igen på enheten. Efter allt detta, din iOS-enhet kommer (förhoppningsvis) ser likadana ut som det gjorde tidigare, skulle den enda skillnaden vara att du har en dator redo att acceptera och synkronisera iOS-enhet.

Överföra Inköp (Apps, böcker, musik, video)

Låt oss börja med att överföra dessa objekt till ditt iTunes-bibliotek som du har köpt eller hämtat via iTunes Store / App Store med ditt Apple-ID. För att undvika eventuella besvär under de kommande stegen, se till att avmarkera “Undvik iPods, iPhones och iPads synkroniseras automatiskt” från iTunes-inställningarna.

Nu ska vi försöka att tillåta den nya datorn för användning med iOS-enheten. Navigera till Lagra> Auktorisera den här datorn. Ange ditt Apple-ID och lösenord (det som du använde för att köpa musik och appar för närvarande på din iOS-enhet). Detta kommer att ta en stund. Det är där vi börjar processen. Högerklicka på din iOS-enhet i sidofältet och klicka på “Överför inköp”.

Du ser överföringen pågår. Detta kommer att överföra alla iTunes-köpt innehåll från enheten till iTunes-biblioteket, inklusive musik, appar, videor, böcker etc.

När överföringen är klar klickar du din iOS-enhet i sidofältet, och klicka på fliken “appar”. Vid denna punkt, “Sync Apps blir okontrollerat. Klicka för att se det, och iTunes kommer att fråga dig om du vill ersätta alla appar på iOS-enheten med program i iTunes-biblioteket.

VAD?

Do not panic! Kom ihåg att vi har bara överförs alla appar från din iOS-enhet till ditt iTunes-bibliotek, så det är bara en fråga om att klicka på “Sync Apps. Ingenting kommer att hända (ja, i mitt fall, ingenting hände, och det är tänkt att vara samma för dig). Varför? Eftersom iTunes vet att alla program som är i iTunes-biblioteket är också i iOS-enheten, så det skulle vara riktigt dumt att radera alla dessa program och sedan installera dem. Så händer ingenting. Från denna punkt och framåt, kan du lägga till / ta bort program från din iOS-enhet. Alla dina appar är säkra. Dessutom är också säkert hela medieinnehåll köpt från iTunes, eftersom det överfördes till iTunes när du klickade “Överför inköp”.

Allt som återstår nu är att manuellt extrahera musik (som du antagligen slet och kopieras), videor, bilder och ringsignaler från din iOS-enhet till datorn och sedan synkronisera allt det här tillbaka till enheten så att det ser exakt samma som den gjorde tidigare, och dessutom kommer det att vara syncable med den nya datorn. Nu går vi.

Återhämtar media (musik, video, röstmemon, ringsignaler) från iOS-enheten

Processen för att manuellt hämtar musik från en iOS-enhet är densamma som för iPod (som nämns i föregående guide). Windows-användare kan använda SharePod och Mac-användare kan prova Senuti. Såsom beskrivits tidigare, kan SharePod återvinna en mängd olika medier (men utan att identifiera materialtypen). Vid en iOS-enhet, kan det extrahera musik, video, spellistor, röstanteckningar, bilder, och även ringsignaler från iOS-enheten och kopiera all media till din dator. När kopieras, kan du importera alla grejer tillbaka till iTunes, låt det ta bort detta innehåll från din iOS-enhet och synkronisera den tillbaka.

Anslut iOS-enheten till datorn, se till att iTunes inte körs. Öppen SharePod. Det kommer att känna igen enheten omedelbart. Alla dina media kommer att visas i SharePod fönstret. Om du vill återställa allt (och du bör), tryck Ctrl + A och klicka på Kopiera till datorn knappen. Välj hur du vill att extraherade medier kategoriseras, och om du vill att de extraherade medier som skall importeras automatiskt till iTunes. När det är gjort, klicka på OK-knappen för att börja kopiera material från iOS-enheten till datorn.

återhämtar Bilder

Om du vill extrahera bilder från iOS-enheten genom att klicka på “Bilder” knappen i SharePod sidofältet. Därefter väljer du fotoalbum (mappar) du vill kopiera bilder från. Du kan inte välja enskilda bilder, så du måste kopiera hela albumet till datorn. Klicka på Kopiera bilder till datorn, ange en plats, och de bilder från din iOS-enhet kommer att kopieras till den platsen.

Observera dock att dessa bilder inte kan vara av samma storlek som originalen (som du synkroniseras i första hand), eftersom foton ändrar storlek (och optimerad) innan du synkroniserar med en iOS-enhet.

Låt oss gå igenom vår checklista gång.

✔ Musik

✔ Videor

✔ Bilder

✔ appar

✔ Böcker

✔ Podcasts

✔ iOS-enheten kan nu synkronisera med den nya datorn. Grymt bra!

Denna guide syftar till att få arbetet gjort för gratis, men om du är villig att spendera lite för återvinning av innehållet från din iOS-enhet, kan du kolla in Copytrans och / eller Touchcopy. Båda betalas verktyg, kan de spara dig besväret, och tjäna samma syfte. Men varför betala när du kan själv!

Hey guys, tidigare iOS rådgivare här. Din guide fungerar och det ser bra sätt att överföra allt innehåll från din iOS-enhet till den nya datorn när du inte har tillgång till den ursprungliga datorn, men det är långt lätt att bara dra data direkt från din gamla dator.

Den svåra delen är egentligen bara att se till att allt lagras på rätt sätt (allt i mappen iTunes) på din ursprungliga dator. För att göra detta gå till Arkiv> Bibliotek> Organisera bibliotek. Du bör ha en möjlighet att “Organisera Library” och “Omorganisera filer i mappen” iTunes Media. “” Kontrollera båda (omorganisera alternativ kan vara nedtonat om så bara ignorera det) och klicka på OK. Låt iTunes göra det är sak och när det är alla färdiga upp bara kopiera hela din iTunes-mappen till den nya datorn med din metod för val (dvs extern hårddisk, direkt nätverksanslutning).

Byt ut gamla mappen iTunes datorn kan ha skapat med den nya. Efter att kopieringen har avslutats, hålla ner alternativtangenten när du öppnar iTunes. Du kan ange vilka iTunes-bibliotek som du vill använda och du kan välja din nyligen överfört bibliotek. iTunes öppnas upp med absolut allt (inklusive uppspelningar och spellistor).

Nästa gång du ansluter din iOS-enhet det kommer att känna igen det som samma iTunes-biblioteket. Som mest kommer det att fråga dig att auktorisera din köpt innehåll för den här datorn, men det kommer att börja synkronisera precis som det gjorde på den gamla datorn, inga frågor och inget behov av att ta riskfyllda steget “Byta program och data.”

En sak som detta inte överför är kontakter och kalendrar. Gå till din info fliken under enheten, kontrollera allt du vill synkronisera till din dator (inte kontrollera något under avancerad !!!!) och du bör vara bra att gå. Det skall heller inte överföra bilder så se till att ta tag i ditt iPhoto-bibliotek från den ursprungliga datorn också.

OK, har jag missat något? … .. Halvvägs genom den här artikeln jag hänvisningen till “SharePod” … vad ??

Jag tänkte OK, det måste ha talat tidigare och jag hoppas bara över den … nej.

Detta är ett väldigt oprofessionellt sätt att skriva en artikel. Det får mig att undra om professionalism resten av artikeln.

Tack för att ge mer information om Synk din iOS-enhet med en ny dator utan att förlora data

@Lee: Ledsen för besväret, har ditt förslag noterats. Förresten, referens SharePod länkar till detta inlägg: http://www.howtogeek.com/103754/how-to-sync-your-ipod-with-another-pc-without-losing-your-music/

Enorma killar denna applicarfion verkligen fungerar; bra jobb killar

Tack sooooooo mycket jag har letat efter ett svar för åldrar !!!

Långdragna amerikanska såpoperan Vägleda lätt startade 1937 som en NBC radioprogram, flyttade till CBS Radio, då CBS TV, och över dess 72 år körning hade totalt 18,262 episoder.