ta bort användarnamnet från startmenyn i xp

Låt mig börja med att säga att jag har ingen aning om varför någon skulle vilja göra detta, och det är kanske en av de mest värdelösa artiklar jag någonsin skrivit. Som sagt, om du någonsin undrat hur man tar bort användarnamnet från Start-menyn i Windows XP, är den här artikeln för dig.

Jag antar att detta skulle också kunna användas i omvänd, om din startmeny inte har användarnamn kan du kolla här registerinställning. Jag är ganska säker på att någon någonstans kommer att hitta en användning för det här ämnet.

Observera att detta endast gäller XP stil menyn, inte den klassiska menyer … eftersom de inte har användarnamnet ändå.

Manuell Registry Hack

Öppna regedit.exe via startmenyn springa låda, och sedan bläddra ned till följande nyckel

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Policies \ Explorer

Skapa ett nytt DWORD-värde på den högra rutan med följande värden

För att ta bort, antingen ställa in värdet till 0 eller bara ta bort nyckeln. Du måste logga ut och tillbaka på för att se startmenyn utan användarnamn

Du kan också ta bort bilden genom att ta bort eller döpa den här mappen

C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ Microsoft \ användarkonto bilder \ Default Bilder

Detta skulle ta bort bilden från inloggningssidan också, och det tar inte bort den blå gränsen längst upp.

(Ta bort min tidigare)

Tack för tipset. Kan tyckas vara värdelös, men med min extremt långt namn på mitt arbete dator, är det lite irriterande, så detta trick är godsent: D

Jag visste någon skulle ha nytta … =)

Detta är också användbart för mig eftersom jag har mitt riktiga namn på mitt test / handledning installation av XP och när jag gör video tutorials jag hellre mitt namn inte visas. Så tack för detta.

Hej, jag har det motsatta problemet: Jag kan inte se bilden bredvid mitt namn. Hur lägger jag till den? Jag har “Standard Pictures” katalog som anges ovan. Någon hjälp skulle vara mycket uppskattat. 🙂

Tack …

Vad händer om datorn är på en domän,? Jag skulle vilja se datornamnet i detta område i stället, och har mitt företag logotyp för bitmapp / bild,. Hur kan jag göra detta?

Tack mannen

Jag clikd på skapa startorder på win 7, som inte visas?

Sarah T. Hughes (1896-1985), advokat och federal domare, är den enda kvinnan i historien om USA att svära i en ordförande hon svor i Lyndon B. Johnson ombord Air Force One efter mordet på president Kennedy.