ta bort “kartlägga nätverksenhet” i menyn från Windows Vista eller XP

Om du aldrig har använt “nätverksenhet” i dialogrutan, du någonsin undrar hur man bli av med det? Personligen har jag bara kart enheter från kommandoraden, så jag aldrig använda det heller … så jag är tacksam att det finns en registren hacka som kan ta bort menyalternativ.

Om du inte är bekant med vad jag talar om, bara att högerklicka på ikonen Dator och du ser

Här är samma snabbmeny utan objekten.

Naturligtvis skulle det förmodligen enklaste att bara avinstallera, inaktivera eller ta bort fildelning helt och hållet, men om du inte vill göra det och ändå vill de menyalternativ borta, är detta register hack för dig.

Obs: Detta kommer helt stänga alla ansluta / koppla menyalternativ, inklusive på för närvarande mappade enheter och menyn Verktyg.

Manuell Registry Hack

Öppna regedit.exe igenom starten menyn söka eller springa låda, och sedan navigera ned till följande nyckel, skapa om det inte existerar.

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Policies \ Explorer

På den högra rutan skapar en ny 32-bitars DWORD-värdet med följande värden

Förändringen bör omedelbart, kan du högerklicka på datorn för att se skillnaden. För att ta bort, bara bort nyckeln eller ange värdet till 0.

Ladda ner Registry Hack

Bara ladda ner, packa upp och dubbelklicka på RemoveMapNetworkDrive.reg att ange informationen i registret. Det finns också en avinstallera skript ingår att vända effekten.

Hämta RemoveMapNetworkDrive Registry Hack

Denna metod fungerade för mig! Jag var tvungen att använda “NoNetConnectDisconnect” som ett DWORD-värde på HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Policies \ Explorer utan att hämta registret hacka. Normalt jag bara kartlägga nätverksenheter i skolan ibland men jag inte hemma eftersom vi inte är ansluten till domänen.

Ändringar var inte omedelbar verkan för mig. Utloggad och tillbaka på att se önskat resultat,. Vista Ultimate 32 bit SP1

Tack så mycket.

Tack kompis. Office IT suger

District of Columbia, huvudstadsregionen i USA, har fått sitt namn från den historiska personifikation av USA, Columbia, en allmänt använd symbol före Frihetsgudinnan ersätta den.