ta kameratelefon makro bilder med en billig laserpekare lins

Inuti de billiga laserpekare du ser i mataffären kassan linje finns en behändig liten plastlins som, när slog på telefonens kamera, gör det enkelt att ta makro fotografier.

I denna handledning, de tar linsen från en laserpunkt och fäst den med tejp och en bobby stift. En alternativ metod för att uppnå samma mål (och med en högre kvalitet lins) är att demontera en CD / DVD-enhet att köpa linsen och använd målartejp för att hålla linsen på plats, detta är den teknik jag använt flera år sedan, check ut handledningen videon här.

Laserpekare makroobjektiv [via Lägenhet Therapy]

nej, jag kan inte förstöra min laser-penna -min katt har det för mycket

trevlig

Jag tog från min brutna CD- linsen och dess så bra

Det äldsta hotellet i världen, Nisiyama Onsen Keiunkan, ligger i Japan och har varit i drift sedan 705 AD.