tillfälligt inaktivera “starta om nu” dialogen från XP: s automatiska uppdateringar

Automatiska uppdateringar är en stor funktion. Datorn förblir skyddad från hot utan att oroa det … men om det är 03:00 och jag försöker spela ett videospel, är det sista jag vill ha för de automatiska uppdateringarna att dyka upp och påminna mig var 5 minuter som jag behöver för att starta , avbryta mitt spel … drives me crazy!

Käre Omstart Dialog

Jag hatar dig.

Om du vill att tillfälligt inaktivera denna popup-meddelande och fördröjning omstart, kan du gå till väga på två olika sätt. Jag är en kommandorad knarkare, så jag skriver bara detta i en kommandotolk (se till att använda citattecken)

net stop “automatiska uppdateringar”

Eller så kan du öppna Control Panel \ Administrationsverktyg \ Services och klicka på Stoppa på automatiska uppdateringar.

Inte inaktivera Automatiska uppdateringar, bara stoppa det. Nästa gång du startar datorn kommer det startas.

Obs: Om du öppnar Automatiska uppdateringar ikonen i Kontrollpanelen, kommer den automatiskt starta om tjänsten, vilket gör dialogen börjar poppar upp igen.

Hallå!

Jag tror att “net stop wuauserv” är en bättre kommando, eftersom det fungerar varje språkversion av XP, Jag.

Vissa människor lämnar sin dator som kör hela tiden, även på natten och dessa folks bör tänka två gånger innan de slutar uppdateringstjänsten som beskrivs här. Datorn är ett effektivt sätt att köra unpatched och uppdateringstjänsten brukar återupptas förrän datorn startas om. denna artikel skulle kunna vara lite mer tydlig om den potentiella faran i det scenariot.

Windows XP – jag åter formaterad min dator och jag alltid få minnesdump blå skärm vid uppstart ber att åter-boot pls hjälpa Hur löser jag detta problem

Tack! Riktigt snyggt tips …, När jag spelar på 03:00 och återstart dialog disapears jag ska tacka er 🙂

Vissa människor vill inte uppdatera så att de kommer att stänga det 🙂

Klicka på Start, Kör och skriv kommandot: net stop wuauserv Inget behov av citat. Fungerar alldeles utmärkt.

Till Geek. Du har den bästa platsen – Jag har sagt det förut, men en del av dessa länkar kommer upp med en mörk, mörkblå bakgrund på vilken den är nästan imposssible att läsa svart text, även vrida min bildskärm till 100% ljusstyrka. Kan du justera nivån av blått någonstans mellan vad det är och djup himlen blå? Visst skulle vara lätt för ögonen, Tack för din tid, och bra information, Gordy i Tacoma

Gordy

Jag är inte säker på vilka länkar du talar om … släpp mig ett mail och vi kan diskutera.

Nörd

Bättre att (Disable) Automatisk uppdateringstjänst och sätta en anteckning på systemet för att manuellt kontrollera ofta för fläckar. Microsoft publicerade en dålig uppdatering i december som tog miljontals datorer från nätet innan en “fix” skulle kunna offentliggöras.

Inte en bra idé att lita på någon med ditt system, inklusive MS.

Också Reboot efter uppdatering är mycket viktigt, så att filer, föremål, tjänster, etc, som är i bruk vid tidpunkten för uppdatering kan ersättas.

Ingripa i manus processen orsakar problem.

Vänliga hälsningar

gamla Geek

Tack så mycket för detta. Jag har varit på väg att stryk min dator.

Jag använder; net stop “automatiska uppdateringar, (observera något slut citat som det gör mig känns som en rebell), jag gör det som jag brukar ha för många saker som körs på mitt arbete PC på den tiden, men stänga av på natten så det får sin omstart sedan.

Men under de senaste månaderna har jag märker tjänsten startar igen av sig självt. Jag har inte ens gått i kontrollpanelen, strunt automatisk uppdatering avsnittet. Jag har börjat lämna dos fönstret öppet så jag kan köra den igen med ett par knapptryckningar (pil upp och retur). Det dör vanligtvis bra på det andra försöket.

De vet våra tricks och göra Windows mer smärtsamt för oss igen.

Nu, om bara jag kunde stoppa AVG Free från att visa popup-fönster …

Jag har ett problem med Win Vista. Vid start, går det automaticaly till “Windows konfigurerar uppdateringar Steg 3 av 3 0%” och sedan “stänga”, det gör detta på en konstant slinga aldrig komma förbi 0% och jag kan inte få det att avbryta uppdatering eller få tillräckligt långt in fönster för att göra någonting. Snälla hjälp.

Helt enkelt dra dialogrutan omstart i ett hörn av skärmen och så att du inte kan se det. Slå inte på Starta om senare knappen. Och då är det inte bry.

Tack.

Shaakunthala (och andra)

Om du arbetar på något och kör en massa program, kan det vara mycket praktiskt att stoppa datorn från att starta inom 4,5 minuter. Jag kan inte stå det faktum att Windows XP har en timer -_-

[Code] net stop wuauserv [/ code], Tack så mycket!

Shankuntala

För människor som spelar spel i helskärmsläge ditt tips kanske inte fungerar eftersom när denna dialog kommer upp då och då spelfönstret blir minimerat som är en smärta ..

För alla andra är det fungerar fint ..

Skål.

Jag hade 3 minuter till Google lösning på detta problem innan Windows skulle stänga ner och förstöra en process som hade pågått under ~ 15 minuter, och den här artikeln fick mig att förhindra det! Tack!:)

Jag har alltid undrat om det var verkligen riktigt nödvändigt att alltid starta efter en uppdatering, det är mycket irriterande.

Jag måste andra vad Old Geek sade. Microsoft gör ibland ge felaktiga uppdateringar så väntar en tid innan installation är en bra idé om uppdateringen är verkligen kritiskt på grund av ett virus. Dessutom inaktivera omstart efter installationen är inte en bra idé. Från min egen erfarenhet jag har upptäckt att inte starta direkt efter installationen, men senare är inte en optimal situation för datorn och kan orsaka problem.

Generellt sett tror jag “How-to-Geek” är en stor plats, men lite för lita på Microsoft. Trots allt, är det ett vinstdrivande företag.

Grymt bra! Jag är för närvarande defragging min laptop och det kommer att ta cirka tio timmar minst (tyvärr för mig). Med dialogen Automatiska uppdateringar poppar upp varje kvart och hotar att stänga min laptop, jag kunde inte bara lämna den igång så jag stod inför den skrämmande utsikten att spendera tio dagar åtminstone defragging min laptop. Nu kan jag lämna det att köra sin kurs och inte bli galen, yay!: D

hej, tack för din guide, men korrekt syntax för att bryta en uppdatering per cmd är

net stop wuauserv

Du kan stänga av den utan att behöva stoppa WU tjänsten. Kolla in det här: http://www.codinghorror.com/blog/2005/05/xp-automatic-update-nagging.html

Jon Bon Jovi inspelning debut var inte hans första album, men ett spår på Star Wars-tema julskiva 1980, “R2-D2, Vi önskar er en god jul”.