tillfredsställa din spel sweet-tooth med godis krossa saga

Redo för några läckra spelglädje? Då var beredd på att sätta tänderna i Candy Crush Saga! Ge dig ut på detta “söta” pussel av ett äventyr med Tiffi och Mr. Kola som de arbetar sig igenom en värld fylld med godis. Men kommer du att kunna hantera den beroendeframkallande spel Sugar Rush som väntar dig om?

Candy Crush Saga är enkelt att spela … bara kombinera tre eller fler matchande godisbitar i horisontella eller vertikala rader för att rensa dem från brädet. Rensa godis kommer också att bidra till att frigöra gelé omfattas eller kedjade rutor i senare nivåer.

Kombinera fyra eller fler matchande godis i en rad och de kommer att omvandlas till en bit av makt godis som kommer att ha ett fyrverkeri clearing effekt när den används med matchande godis! Och för en extra brädbit clearing godhet prova att byta två stycken kraft godis (matchade eller omatchade) runt! Kaboom!

För de flesta nivåer du kommer att ha ett begränsat antal drag tillgängliga på sig att rensa brädet och nå lägsta poäng. Varje så ofta om du kommer att tävla mot klockan för att vinna, så var beredd!

Ju längre du går, desto svårare och frustrerande det kan bli att rensa styrelser som ses här på nivå 28 …

Här är en del av riket kartan för Candy Crush Saga. Du kan återgå till tidigare nivåer för att förbättra din stjärna Scores eller bara spela en favorit om du vill.

Du kan få en snabb titt på vad spelet ser ut i den mobila trailer …

Särskild anmärkning: Om du får slut på liv under spelets gång, bara vänta 30 minuter och du kommer att kunna börja spela igen. Spelet regenererar ett nytt liv för dig var 30 minuter (upp till totalt 5 tillgängliga för dig vid varje given tidpunkt).

Pris: Fritt

Candy Crush Saga [iTunes App Store]

Candy Crush Saga [Google Play]

Candy Crush Saga Hemsida

Candy Crush Saga supportsida

Candy Crush Saga Mobile Trailer [YouTube]

Jag håller sorts med den andra svar på andra spel artikeln .. inte har plattformen i titeln är ganska frustrerande. Windows? Android? Windows-telefon? GameBoy Color?

det var jag som gjorde den kommentaren och än en gång jag följde länken bara att ta reda på att det inte tillämpas på me.I nästan – nästan, tog upp det igen, men tänkte att det faktum att de inte svara på kommentaren första gången var deras sätt att säga “ta itu med det”! ~ Lol! Men du väntar ‘n se, en dag när im alla vuxit upp har inte råd en av dessa tjusiga enheter / smarta telefoner och jag kommer också att dra nytta av alla grejer som finnas publicerade för dem. en dag. youll ser … förr än senare hoppas jag …

men ändå, vad jag själv och codinghorror hänvisar till: http://discuss.howtogeek.com/t/gravity-duck-is-a-challenging-gravity-flipping-platform-game/1894/2

Jag håller med, vi måste ha plattformen mer lättillgänglig innan du klickar igenom. Jag hoppades att undvika att det i rubriken, för då du sluta med titlar som …

Få Titel Madness med Candy Crush [iOS] [Android] [Windows Phone] [Facebook] [WhenWillItEnd?]

Och sedan när appen släpps för en ny plattform, måste du uppdatera titeln …

Jag ska räkna ut något bättre.

GameBoy Color

Lo … tydligt Lynx

Atari Lynx är en 16-bitars handhållen spelkonsol som släpptes av Atari Corporation i september 1989. Lynx har skillnaden av att vara världens första handhållna elektroniska spel med en LCD-färgskärm. Systemet är också känd för sina framåtblickande funktioner, avancerad grafik och ambidextrous layout. Som en del av den fjärde generationen av spel, tävlade Lynx med Nintendos Game Boy (släpptes bara en månad tidigare), Sega Game Gear och NEC: s TurboExpress, båda släppte followi …

Jag älskar dessa spel men hatar sin lön modell. Tvingar mig att “chill out” alltid retar skiten ur mig. Jag skulle gärna betala för ett spel utan att behöva ta itu med allt detta microtransaction nonsens. Det finns vissa spel som gör det bättre, men betala eller vänta 30 minuter att få prova en större chans att vinna (eller tjata dina vänner nonstop tills en av dem ger i). Jag är för närvarande fastnat väntar på 3 vänner att acceptera så jag kan få ytterligare 15 nivåer och att kunna spela mer.

Vid “Yeti Store” du kan köpa 3 olika saker. Den mest anmärkningsvärda föremål är möjligheten till en gång per nivå gör en randig godis. Detta alternativ kostar endast $ 39,99! Snacka om en affär … Eller så kan du öka din högsta # liv 5-8 genom att betala ~ $ 17.

Som sagt, jag saknar bara betala $ 1 eller $ 2 för ett spel och njuta av det för vad det var D

Varför inte bara

Tillfredsställa din webbläsare Gaming Sweet-Tooth med Candy Crush Saga

eller

Tillfredsställa din Android Gaming Sweet-Tooth med Candy Crush Saga

eller

Tillfredsställa din iOS Gaming Sweet-Tooth med Candy Crush Saga

Eftersom du sluta med problem med multi-plattform spel, särskilt när de inte är tillgängliga för alla plattformar inom en viss kategori.

Tillfredsställa din iOS / Android / Blackberry Gaming Sweet Tooth med Candy Crush Saga

eller

Tillfredsställa din webbläsare / IOS / Android Gaming Sweet Tooth med Candy Crush Saga

eller

Tillfredsställa din Xbox / Windows 8 / Windows Phone / Browser Gaming Sweet Tooth med Candy Crush Saga

I stället för att faktiskt ha den i titeln, kan det vara bättre om artiklar märktes och taggarna noterades under titeln på huvudsidan.

Jag håller titlar som det skulle vara ganska löjligt och kan bli ganska lång … hur ‘anfallen några ikoner vid foten av titeln? något som det här….

Det är typ av irriterande att du måste läsa så djupt in i artikeln innan du ens kommer till plattformen info. Det måste vara vid eller nära toppen.

Det är därför jag föreslog att lägga till en tagg system och har taggar som visas nära artikelns rubrik. Du skulle inte behöva läsa i artikeln alls, och titlar själva kan fortfarande vara någorlunda koncis. Detta skulle också möjliggöra en bättre sökning / filtrering av artiklar när du surfar.

Jag definitivt planerar att göra det dagliga hämtningsformat bättre – eftersom vi precis börjat att göra dessa inlägg nyligen, tänkte jag att jag skulle börja med att bara ha dem där, och sedan justera när vi går längs att göra det bättre. De flesta av de spel som vi har omfattas är både iPhone och Android, så att de skulle arbeta för den stora majoriteten av människor.

Tomgångs (nominellt) spänning på en telefonlinje är ~ 48 volt likström, men ~ 90 volt 20 Hz växelström ovanpå likspänningen redan finns på tomgångsledningen för att utlösa Ringsignalen och varna användaren till en inkommande samtal.