utvecklingen av stationära arbetsyta [komiska]

Är större bättre?

Utvecklingen av din arbetsplats [via Fail Desk]

Snyggt!

Ha, så sant !!

Du behöver några tabletter i det, som andra bildskärmar … eller … tredje? fjärde? något? Eller är det för 2016?

LOL, jag är så 2005: P

2011 är det närmaste en till mitt skrivbord, men min är alla sida vid sida. Jag fann att även två skärmar inte hade tillräckligt skärmyta för effektiv kodning.

ha! Detta är en bra en. Jag har funderat seriouly om att gå 2010 ett tag nu … även med en 24 “monitor, jag bara verkar inte ha tillräckligt med skärmutrymme estste att arbeta på alla grejer jag vill samtidigt!

Jag hoppas att hoppa 2005-2011 snart, men först måste jag hitta en plats för mina skannrar för att göra plats för de extra skärmar. Jag ska dra gränsen vid tre skärmar på mitt skrivbord, men (skulle strömmande filmer till ett par TV-apparater räknas som monitorer?).

För närvarande har jag en TV används som en bildskärm … Betyder det räknas?

Nej nej nej! Du har allt fel! Det måste finnas en mer ironiskt (och verklighetstrogna) slut. Hunger efter mer skärmyta fortsätter att växa större och större, men då från ingenstans tabletter börjar ta över vår värld. I stället för att hoppa från `05 till` 10, bör det hålla räkna upp från `05, sedan för` 10 eller ’11 bör vara 5 bildskärmen en. För `12 det bör finnas en enda tablett, och sedan eliminera` 15.

Jag likna tecknad. 4 skärmar, på tre arbetsplatser, med en iPad och en Android-telefon. Gjort det i flera år. Tack, MS nerds, för “mus utan gränser” !!

Det är lustigt hur övervaka fastigheter aldrig är något större. Eller hur apparna verkar aldrig ändra en hel del. Eller ens hur vissa användare inte förändras över en 20-årsperiod.

Några andra saker som saknas i den tiden progression var införandet av headset och webbkameror. Jag skulle också säga Virtual PC och cloud computing saknades också, men jag är inte helt säker på hur att skildra något liknande.

I de allra flesta länder och kulturer, nickade huvudet (oavsett om det uppåt eller nedåt) anger avtals dock i Grekland, Sicilien, Makedonien, Bulgarien, Albanien och delar av Mellanöstern som Syrien och Palestina, en enda nick uppåt är används för att ange “nej”.