våndan av åksjuka

Uppleva åksjuka är en obehaglig sak, och något som vi alla kan enkelt göra utan. Men är det ett sätt för åksjuka drabbade att undvika upplever det, eller bättre metoder för att hantera det om det sker? Med en upptagen semester resor säsongen kommer upp, förklarar YouTube-kanal SciShow vad som orsakar åksjuka, och erbjuder bra lösningar för dem av oss som lider av det.

Dödskampen av åksjuka [YouTube]

Japp, ingefära hjälper definitivt. Mamma gör ingefära te innan en lång resa every, och en gång jag inte har det, smörgåsar kom ut den hårda vägen.

Med att resa över en vågig, upp och ner havet fastnat i en troop en gång, som räddade mig var att kunna mumsa på salta kex jag hade “befriat” från fartygets röran. Tusen eller så G.I.s alla kräkningar mer eller mindre samtidigt var definitivt obehagligt, men musikanter tycktes hålla magen fast. Självfallet, varken armén eller handelsflottan tillhandahålls ingefära.

Den stora sjösystem av de stora sjöarna ansluta till havet via en serie av vattendrag som sträcker sig 2340 miles (3770 km) från de mest avlägsna delarna av Lake Superior (inlandshamn Duluth) till Atlanten (Gulf of St Lawrence) .